+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Penzion Adršpach Reviews

Hotel ratings

90%
Perfect

by 9 reviews

  • Staff

    92%
  • Cleanliness

    94%
  • Equipment

    89%
  • Comfort

    84%
  • Value for money

    90%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
  • young couple
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Irena Voňková

mature couple, 13.9.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • V tomto penzionu jsme byli již dvakrát, t. zn. teď po třetí a objednáváme se tam, protože nám absolutně vyhovuje. Pro nás prostě nemá chybu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 9.9.2018

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Karel

mature couple, 17.6.2018

Liberec Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Dobrý den, libilo se nám, že tam byl bar volně dostupný,. Příjemná obsluha. Čistý hezký pokoj.

  • Nelibila se mi kapacita parkování, když nebylo, kde zaparkovat a museli jsme otravovat jiné histt, aby preparkovali. Druha věc, ktera se nám nelibila byla absence ledničky na pokoji, kterou sem pri objednavani hotelu bral za tak samozrejmou, že jsem vůbec netušil, že tam nebude.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Penzion Adršpach replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Za parkování se moc omlouváme a jsme si toho vědomi.. je to těžké, když nám do tří chatek přijedou hosté šesti auty:-(. Lednice máme pouze na dvou pokojích, ale vše brzy napravíme.. S pozdravem, Barbora Brabcová

Anonym

single traveler, 23.11.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Boguslaw

family with young children, 2.5.2016

Polsko

  • Overall rating
64 %
  • Hotel zlokalizowany idealnie. Ładny widok i w komfortowej odległości od głównej drogi i szlaków. Blisko są dwie dobre Hospody (restauracje) i zameczek. Plac zabaw i miejsce na ognisko. Ogólnie bardzo nam się podobało. Dobre zaplecze sanitarne.

  • Obsługa mogłaby być odrobinę milsza. Kuchnia dla chatek położona jest na zewnątrz i niestety kuchenka nie działała (brakło gazu).

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 1.4.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Agnieszka

group of friends, 28.9.2014

Polski

  • Overall rating
90 %
  • Bardzo dobra lokalizacja , miła obsluga , czystość

  • bardzo oszczędne śniadnie , mały wybor

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Michaela Herzogova

mature couple, 1.5.2012

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr Pavlík

single traveler, 1.3.2012

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Děkuji za služby odpovídající standartu což se zdá snadné, ale málo kde dosažitelné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10